video


What Makes You




Svaren del 1;


♥ Jag ritar bara massa streck helt enkelt. Svårare än så är det faktiskt inte :) Sen färglägger jag oftast bara med en färg, låter det torka, och gör sen streck med samma färg igen.

♥ Jag använder mina väldigt ofta, därför tar de ju såklart slut snabbare. Jag målar ju också över med hudfärgerna ganska många gånger, därför kanske de tar slut efter... hm.. runt tio teckningar kanske? Vild gissning. Jag har ingen aning faktiskt.




♥ Vanligtvis sitter jag en stund på weheartit och kollar runt. Får inspiration och ideér till teckningar direkt! (länkar till min weheartit, så kan ni se exakt vad jag inspireras av)

♥ Det beror ju helt på hur mycket och ofta man ritar. De tar iallafall inte slut jättesnabbt, utan lagom helt enkelt. Klart värt pengarna, enligt mig.

♥ Exakt 2946 :- Det blir dyrt i längden.

♥ 90 stycken.

♥ Ja :) Ibland får jag en idé i huvudet också, men oftast från weheartit och bilderna där.

♥ Jag använder iMovie, det är där jag snabbspolar dom också.

♥ Antar att du menar "riktiga" ögon och inte mangaögon? Kan göra en video där jag visar båda! Håll utkik på bloggen så kommer det upp längre fram.

♥ Ja. De som kommenterar, som har en blogg förstås, går jag in på. Dock är jag riktigt usel på att svara på kommentarer.. Men era ord värmer jättemycket, det ska ni veta.

♥ Många har faktiskt frågat efter detta, så jag ska nog ta och göra en. En video där jag visar hur jag skuggar i ren allmänhet, eftersom många verkar undra :)




♥ Jag och några vänner har ett band, ja :) Vi kör inga egna låtar (än..) men det kommer nog! Jag ska se om vi kan fixa det, det måste ju vara okej för alla i bandet :) Kul att du frågade!

Prom dress


Klänning till balen i nian. Tidigt, jag vet. Men det var exakt en sån här klänning jag letade efter, därför var jag tvungen att köpa den.



En kväll med Malin;





Malins.




Var också och handlade med Malin och Fern innan, köpte lite saker som jag visar snart.

off


kände inte för att synas. tufft

Ingen bloggning.

Ingen bloggning de senaste dygnen.. Har varit så överdrivet trött att jag inte orkat helt enkelt. Ingen inspiration har jag haft heller.
Just nu önskar jag bara att jag bodde någon annanstans, med några andra personer.

Junk


Sitter och fortsätter lite med rosen som jag visade i en gif förut.. Det går väl sådär antar jag. Är ju ganska ny med blyerts, så man kan inte direkt säga att jag är så duktig.. Men iallafall. Idag började jag skolan, klockan fem på dagen. Haha, det är väl helt okej. Eftersom jag knappt skriver något personligt i denna blogg, så ska jag inte gå in på allting i detaljer, lovar. Haha. Efter åkte jag, malin och cassie och åt på subway. Ifall ni skulle bry er.
Jag funderar på att kanske lägga ut en video där jag visar mitt skrivbord, och mina pennor? Skulle det vara intressant? Skriv! ♥

...

Ville bara säga att imorgon kommer jag börja svara på frågorna från frågestunden, så om du har glömt att ställa en fråga eller bara vill ha svar på något, passa på nu ikväll och imorgon! HÄR hittar du inlägget.

gammal bild.

igår.


bild tagen av cassie

spenderar kvällen bra.


en fjäril har landat och jag tillbringar min tid jag har kvar i rymden

work in progress.

how to make a gif




Förlåt..

Lovar att lägga ut inlägg imorgon.

.



weheartit

-


"No mouse"





Just drawing..



- ask -


pic; weheartit , text; by me.

They see right through you.



Övade bara, har typ aldrig ritat ögon förut, so bare with me people.

Vill bara tacka för era kommentarer. Jag läser alla, men svarar inte på så många som jag kanske borde.. Förlåt. Men TACK! Det betyder allt ♥

this song saved my life



Jeffrey Campbell Lita



Inhandlat idag.


London seems so far away.. Nejmen. Behövde bara betala en hundralapp för skorna. Kap? Ja.

Bättre bilder.




Jag är nöjd iallafall! Vad tycker ni?

Redhead.


Kommer snart en bild på det jag köpte idag.

Ber om ursäkt..

för ingen bloggning idag. imorgon ska jag färga håret och gå i stan hela dagen, så jag kommer troligtvis köpa något, så jag kan visa något. har inte direkt något att blogga om så ni får några jäkligt inspirerande bilder sålänge, eftersom många frågar vart jag får min inspiration ifrån.. om du verkligen vill se vad som inspirerar mig, tryck HÄR.









Hur jag gör en kropp.


It doesn't matter.




Nästan alla mina Promarkers..

-




Paket!


Nu har mina Promarkers kommit! Ska öppna dom precis.. Jag beställde dom i lördags och fick dom nu, måndag. Gillas starkt! Hemsidan jag beställde ifrån hittar du HÄR.

Onödigt inlägg egentligen..

Men kände bara för att göra ett inlägg. Har inget speciellt att skriva om direkt, eller kanske.
Jo, nu är det såhär att min blogg har en ny bakgrund, vad tycker ni om det? Kände för lite variation, allt det vita blev för.. tomt. Fast om jag känner mig själv så kommer jag nog byta tillbaka väldigt snart. Jag är nämligen väldigt ombytlig.
Nu till anledningen att jag gör ett inlägg, säger vi, på torsdag ska jag faktiskt färga håret. Rött. Kanske inte så rött som jag egentligen skulle velat ha, men rött iallafall. Mörkrött. Sen kanske jag klipper håret på ett speciellt sett, har några referensbilder att ha med.. Har velat ha rött hår i några år nu, men aldrig riktigt vågat bett om det. Min syster färgade håret rött för inte alls så längesen, men har låtit det tvättas ur. Just pågrund av det, så tycker alla att jag härmar henne. Men vafan liksom, hon är väl inte den enda som har drömt om rött hår? Och jag är säker på att jag kommer ha det mycket längre än vad hon hade sitt. Blir så jäkla trött när folk alltid jämför mig med henne. Herregud, bara för att hon är äldre än mig betyder det inte att allt jag gör - gör jag för att försöka vara som henne? Okej, nu blev det en lång text om min syster, men jag blir så jäkla trött på det.

Nu till en annan sak. Det känns som att min blogg bara består av teckningar just nu, och ingen Melinda liksom.. Visst, teckningarna speglar ju av MIG, men jag gör aldrig seriösa inlägg eller bara.. inlägg om annat. Fast detta är väl en teckningsblogg antar jag? Har liksom inte placerat min blogg i något fack, eftersom jag avskyr "fack". Vad tycker ni? Är det uthärdligt eller ska jag sluta lägga upp så mycket teckningar? Iochförsig, teckningarna är ju liksom jag, och jag vet att bloggen inte alls skulle varit så omtyckt om jag inte lagt upp det jag tecknar. Ska nog sluta lägga upp filmerna från youtube, eller vad säger ni? Blir så mycket enligt mig. Om någon skulle vilja fortsätta kolla på videos där jag ritar, kan ni ju alltid subscrib'a till mig på youtube. Där heter jag myunicorndoesecstasy.

En annan sak, igen.. Om ungefär exakt två veckor börjar skolan. Jag börjar i nian. Inget speciellt direkt. En tanke slog mig idag. Förut avskydde jag de "äldsta", niorna, dom som gick runt och trodde att dom ägde hela jäkla jorden. Det slog mig idag att ingen av dom kommer vara kvar. Så himla skönt. Fast sen är det ju en annan sak att killarna i klassen är extremt omogna och helt körda. Jag får väl försöka fokusera på att om en termin slipper man dom och hela jäkla skolan. Ska bli så skönt. Att komma till ett gymnasium där man iallafall gör saker man själv valt att göra. Jag måste verkligen komma in på ett gymnasium med inriktning konst/mode/design. Sen, efter jag slutat gymnasiumet, ska jag gå på en konsthögskola och efter det KONSTFACK. I mina drömmar iallafall. Jag är inte alls så bra som man måste vara för att komma in där, men om jag fortsätter som jag gör kanske jag har en liten chans iallafall. Folk säger ju att jag tecknar extremt bra, men jag brukar aldrig lyssna på komplimanger. Jag säger tack, men jag tar aldrig riktigt till mig orden. Visst, jag tycker att jag tecknar okej, men inte så där underbart som dom flesta säger.

Okej, blev ett riktigt långt inlägg här. Ni som läst, ni är underbara. Ibland behöver man göra ett inlägg med bara lång text. Det bara är så.

-


"Crimes"




it's a small crime.


Mina Promarkers.





Ska förhoppningsvis göra en beställning idag, sjutton promarkers och en väska. I den beställningen är det bara färger jag aldrig köpt men alltid velat. Så jag hoppas ♥

Jag får dagligen frågan; Vilka pennor använder du?
Börjar bli lite tröttsamt, så jag skriver det nu: PROMARKERS heter dom. Jag rekommenderar dom starkt, resultatet blir så mycket bättre än med vanliga pennor. Du kan köpa dom på Kreatima, Panduro, internet eller någon annanstans. Du får helt enkelt hitta vart dom finns där du bor. Priset varierar, på Kreatima kostar dom trettiofem kronor medan du kan hitta för runt tjugo kronor på internet. Du får bestämma hur mycket du vill lägga på dom helt enkelt.

Igår.











alltså.. va





alltså va x2

I suck at this;


dessa fick jag när jag fyllde år. förhoppningsvis hjälper dom eftersom jag i nuläget suger på akvarell ♥

.


Harajuku-inspirerad.




-





lite nya kläder som jag dels fick på min födelsedag och som jag köpt under tiden jag inte hade min kamera.




in my sketchbook - so far




okej, jag är inte så duktig på att rita med blyerts eller andra pennor, eftersom jag fastnat i att teckna med markers. men denna sketchbook ska bara vara till blyerts, och förhoppningsvis kommer jag använda den flitigt.
vi får se hur det går, man utvecklas ju hela tiden så jag hoppas att detta leder till bättre resultat!
(nedre bilden är helt avritad från en bild)
ett tips till er som har fastnat i ett "ritsätt"; prova något nytt!

your nightmare.


rekommenderar;


världens finaste flaska, underbaraste lukten - vad mer kan man begära? dock kostar den en slant, men fick denna av min fina farmor eftersom jag specifikt ville ha den av henne på min födelsedag ♥

min kamera har hittat hem igen.






bilder från allsången för några veckor sedan. som ni ser flyttade jag mig tre gånger, haha.

inspiration till håret.





RSS 2.0