London inatt ♥


Har inte fixat några förtidsinställda inlägg.. Vi får se om jag gör det ikväll, annars hörs vi på.. tisdag eller onsdag tror jag.

Någonting
Hade ingen inspiration.

Skinny Love - Bon IverGjort ett konto på we♥it som bara ska finnas till för teckningar. Alltså, inte mina, utan teckningar eller konst jag inspireras av.. Som finns på sidan. Kan inte förklara, bara klicka HÄR och följ gärna! Där kommer det finnas exakt alla teckningar jag inspireras av. Känner på mig att jag själv kommer gå in där varje gång jag ska teckna någonting men inte har någon inspiration.. HÄR vare alltså.

Lite nytt..Igår;


Först i kön ♥


Såhär nära satt vi, har inte zoomat alls. Det var underbart att sitta och dregla över Emil i några timmar ♥ Dock var det läskigt att Robin och Olle stirrade på oss typ hela tiden... o.o


Underbar ♥Ska alltid dansa och vara hyper... ♥

Hatar svenska folket.

ful


inte seriös, men bilden väcker minnen.

...

Såhär lycklig som jag är idag har jag inte varit på en evighet.

Någon som kan gissa vad jag ska göra på fredag?


Svaren del 2; (sista)


♥ Jag brukar läsa Cassies, Malins, Kan Dee's, kiwicandy, Matildas, Klaras, Emils (i idol), Julias, Jennys samt så går jag in på era bloggar när ni kommenterar här. Sen är det säkert jättemånga som jag glömt att skriva, ber om ursäkt isånnafall!

♥ Klart jag kan det, dock känns det som att jag har gjort det så himla mycket nuförtiden, haha. Kommer ett inlägg snart med bilder på mitt rum!

HÄR finns en.

♥ Ja, oftast gör jag faktiskt det, haha.. Tycker det går nästan lika bra som dyrt och speciellt papper, men ibland använder jag såklart papper som är gjort för "markers", alltså Promarkers.

♥ Jag är väl runt 1.65 skulle jag tro, lite kortare kanske.. Ingen aning faktiskt, hööhöhööh.

♥ Det beror ju såklart på hur mycket och hur ofta du använder dom. Tyvärr kan jag inte svara på detta, men de håller faktiskt lagom länge.

♥ Oj, ingen aning faktiskt.. Jag ville väl ha någonting att göra om dagarna och dela med mig av mitt liv. I början la jag knappt ut teckningar alls, nu är det nästan det enda jag gör.

♥ Varken dålig eller bra. Lagom. Sjukt snygg men överskattad. Höh. Don't hate me.

♥ Jag färgade i rötterna och tonade resten.

♥ Hos en frisör, därför kan jag inte svara på en fråga som kom upp; Vad hette färgen du färgade med?

♥ Jag tycker faktiskt att jag har bättrat mig sedan jag fick denna fråga. Hoppas ni håller med! Fast jag förstår fortfarande inte varför ni vill se bilder av mig.. Höh. (jag har börjat skriva höh typ hela tiden..)

♥ Jag har alltid gillat att rita sedan jag var liten, men jag gissar på att jag började mer "seriöst" någongång i sjuan kanske? sexan? Ingen aning. Några få år typ.. Höh. Nejmen det har liksom alltid intresserat mig, jag förstår inte varför jag inte började rita mer oftare och "seriösare" innan.

♥ Jag är ganska nöjd med mina betyg, men klart jag tycker att de skulle kunna förbättras. Om jag bara ansträngde mig och slutade vara så lat kanske jag kunde höjt dom, men i nuläget koncentrerar jag mig på de ämnen jag vet att jag kan få högre i.

♥ Ibland kopieringspapper, ibland "marker-papper" och ibland akvarellpapper. Det beror på vad jag ska rita och vart jag är. I skolan på bildlektionerna blir det ju med pappret där, som är kopieringspapper fast liksom.. inte. Höhö nu ska jag sluta babbla om papper.

♥ Antingen ritar jag som en "ram" runt teckningen (som iochförsig kan vara ganska snyggt, brukar göra det medvetet ibland), eller så ritar jag med min vita "gel-penna" där det kommit utanför.

♥ Som jag skrev, färgade hos frisören så kan tyvärr inte svara på detta.

♥ Jag spelar bas en gång i veckan, samt med bandet varannanvecka. Så, höhö, jag spelar bas.

♥ Jag har inget svar på denna fråga. Förut läste jag Fokis, Paows och Dessies, samt Kissies, men nu läser jag ingen av dom.

♥ Hm.. Turkost, vitt, grått och svart!

♥ Det varierar väldigt mycket. Jag ändrar "idol"/förebild allt för ofta. Just nu är det Emil dock! ♥


♥ Jag kan inte alls mycket om mode, så det skulle bli värsta floppen. Jag håller mig till det ämnet jag kan någorlunda bra, teckning! ♥

Breakeven
Är inte så van vid blyerts ännu.. Men jag övar på! Vad tycker ni om denna?
Ögonen ska vara orealistiska.

skiss..


Lyssnade på Marilyn Manson och kollade på clownbilder på weheartit (fråga inte varför) och fick denna idén.

Dum av dig
Tycks? ♥

Går Vidare


Vad säger ni - ska jag färglägga?

Syster -
foto; jag.

Picnik dödar kvalitén totalt.

bildlektionen;Den här håller jag på med på bildlektionen.. Rutuppförstoring. Den är inte så fin men jag har inget annat att uppdatera med, haha.
Den är såklart inte klar än, och jag kan absolut inte rita hår, men vad tycker ni om den änsålänge?

If She Was Away


köpt idag;


Usch vad trött jag är idag. I flera dagar nu har jag gått och lagt mig waaaay för sent samt pluggat matte halva dagen och kvällen till provet vi hade idag (yey, äntligen avklarat), vilket tar på krafterna lite, speciellt eftersom att jag aldrig brukar plugga så helhjärtat till någonting. Så jag är ganska slut helt enkelt. Trots det åkte jag iväg med Malin och Fern. Ahweelllll... Hittade en gosig kofta eftersom det har blivit så himla kallt ute samt en t-shirt jag gått och suktat efter i några veckor nu.
Nu ska jag nog gosa ner mig framför någon bra film eller liknande och bara vila.

Gud vad jag längtar ifrån kalla, gråa, tråkiga lilla Sverige.

Svar;

Många har frågat mig vad jag använder för penna när jag ritar den "vita glansen" (haha) så jag tänkte svara i ett inlägg nu. Jag använder en penna som heter GELLY ROLL från.. typ något märke. Heh. Jag köpte den i någon kontorsaffär i stan, så jag vet inte direkt var man kan köpa den.
Hur ska jag förklara hur man använder den då.. Hm.. Om man har tecknat på en yta och vill ha vitt, så ritar man över helt enkelt. Det blir som "en vit yta" på.

Jag rekommenderar verkligen alla som gillar att teckna att köpa en då jag använder den till nästan varje teckning. Den är perfekt till mangaögon, för att göra "glanset".några teckningar där jag använt "gel pennan" - heh.

Videoo


sista inlägget med denna teckning, haha.

Kär I En Ängel
Vad tycker ni?

ny


-


drawing
"cybergoth-inspirerad" av denna bild

Med "skalet";

Jag är nöjd iallafall! Hur tycker ni att det blev? Fint - fult - underbart- förskräckligt?
HÄR är hemsidan där du kan göra ditt eget skal och beställa hem.

Klara.


Åh, ni bara måste kolla in Klaras blogg. Detta är en tjej som verkligen inspirerar. Hennes bilder.. Man blir helt ställd. Jag lovar, jag ljuger inte. Kolla själv.
Blir så glad när hon skriver till mig att jag tecknar bra, när hon själv typ är en gud på att teckna och inspirera.
Haha, gå in på hennes blogg bara, annars blir jag ledsen ♥ HENNES BLOGG HÄR.

sova.

Såhär tidigt har jag inte gått och lagt mig på år och dar.. Jag är trött, orkar ingenting.

Idag har jag varit med Malin, vi har bakat och kollat på she's the man.. Fin vän man har där!

Förresten, många har frågat efter en bild med "skalet" på mobilen, lovar att det kommer imorgon.

måndagSpenderat dagen med Malin, nu är jag övertrött så ska väl försöka komma i sängs lite tidigare än jag brukar.. Inte lätt att gå upp på morgonen med värkande huvud pågrund av att jag somnar vid två-tre..

Geishaaa


Done.

Satt hela kvällen/natten med denna.. hm.. Första gången jag målar med akryl, men jag blev inte alls nöjd med resultatet! Ögonen är väl det enda som ser okej ut.. Aja. Film kommer senare idag. Vad tycker ni om den?Geisha


Just nu sitter jag här och ska försöka få fram något geisha-inspirerat.. Önska mig lycka till, kan behövas.

Juste, en sak! Jag ska börja svara på varenda kommentar jag får, till dom som länkar sin egen blogg såklart. Haha, har verkligen sugit på detta, men jag hoppas ni kommenterar massor nu så jag får lite att svara på!

Del två av svaren från frågestunden är på g också, förlåt att det dröjt så långt.

RSS 2.0