Fattar inte.

Jag förstår inte grejen med folk som bara vill förstöra för andra. Folk som ska kommentera elaka saker bara för att trycka ner andra. Är det inte bättre att strunta i att skriva de där sårande orden och hålla de för sig själv istället?
Hur blir jag gladare av orden "inte så fint, inte för att vara elak". Klart som fan att jag tar illa upp? SKIT I ATT KOMMENTERA ISTÄLLET. Är det så svårt? Ritar du bättre? Vågar du lägga upp det du ritar på internet? Klart jag vet att det är en risk att lägga upp teckningar på internet, jag är inte dum. Men om du inte gillar mina teckningar, skit i att kommentera. Jag blir inte bättre av att du skriver nedlåtande ord, eller hur? Då kan du sluta läsa min blogg istället, jag behöver inga negativa små skitungar som kommenterar anonymt och som inte vågar stå för det de skriver.

En annan sak jag stör mig enormt på är folk som ritar av mina teckningar. Om du verkligen måste rita av så kan du väl iallafall skriva att du ritat av mig, eller hur?! Visst, inspireras så mycket du vill av mig men rita fan inte av direkt och skit i att nämna att du ens inspirerats av mig.

Blir så jävla sur. Det är stunder som dessa som man bara vill sluta blogga och lägga upp de där teckningjävlarna. Jag kan fan lika gärna sluta med att lägga upp teckningar om många bara ska rita av eller skriva nedlåtande kommentarer.
Nej, usch. Nu är jag sur. Gillar du inte det jag gör - LÄS INTE MIN BLOGG. Så lätt är det.

You're my music.


This is like my first serious pencil drawing. I always use my Promarkers.. I like it. I hope it's not really bad.. It's my first time, be kind, haha. What do you think? ♥ (I'm not done with the shadows)
And yeah, this took me six hours. Die.

hhhhhhelp

Sitter och ska börja med mina arbetsprover till gymnasiet.. Det är verkligen helt omöjligt. Gah. Nu ska jag göra ett stilleben med tre olika saker och det går ju sådär. Nu ska jag börja! Hare bra så får ni någon slags uppdatering senare ikväll ♥

Har någon av er sökt till Bild och Formgivning till gymnasiet och har arbetsprover att göra?

"That weird girl."


preview


Saturday ♥Måste bara lägga ut dessa. Har alltid smågillat One Direction, men dessa är ju underbara. Jag blir helt glad när jag hör dessa! Jag vet att jag är lite efter, men idag var faktiskt första gången jag faktiskt lyssnade på One Thing och jag föll direkt. Musikvideon var så himla go också, jag rös. 5 Seconds of Summer har jag gillat under en längre tid så detta är perfekt. Min musiksmak är så himla blandad så jag dör, haha.
Idag ska jag fixa lite med frågestunds-inlägget, så passa på att fråga era sista frågor NU! Här är länk till inlägget.
Jaha.. Annars då? Det är första dagen på sportlovet och det är så himla skönt. Dock blir det inget slapplov, då jag har massa prov veckorna efter sportlovet. Just idag ska jag dock bara börja med arbetsproverna och städa mitt rum, det behövs. Jag har skjutit upp arbetsproverna i flera veckor nu och tiden börjar ta slut, så det är dags att börja nu.
Vad ska ni göra en lördag som denna? ♥ Hoppas ni mår bra, ni betyder så himla mycket för mig! Utan er skulle jag aldrig bloggat. All lycka till er!

.


I'm so hipster it hurts.

scanned


You find me here;


weheartit.com

youtube.com

bloglovin

And you can totally email me if you like!

Aly Antorcha.Final result:

In The Dope Show
Drawing Emilia. (Pastelbat @ dayviews)

-


Har du alltid velat fråga mig någonting? Passa på och gör det nu. Ni har till i helgen på er. Jag kommer att svara i ett inlägg med bilder och liknande. Ni kan fråga allting mellan himmel och jord, men jag antar att jag mest kommer få frågor om mitt tecknande. Det är roligt, missförstå mig inte, men det skulle vara kul med några frågor som inte bara handlar om konst. Hejdå.

hör inte till ämnet

Moa, hoppas du läser detta. Förlåt att jag inte gjort din teckning än. Det kommer. Måste bara hitta inspiration först.

It's a game.


I drew this a while ago, but now I scanned it.

The day I leave it.
Vad tycker ni? ♥

Give me your eyes.What would I do without my iPhone? I always take pictures, haha. This one I drew in school. I'm going to color it now.

-This isn't a tutorial, I just wanted to show you the process of this drawing. Do you think I should post things like this more often or is it just boring?

-


Sitter på lektion. Usch. Iallafall. Vi har i uppgift att starta ett eget företag. Tänkte direkt på att "sälja almanackor" med egenritade framsidor. Drömmer. I framtiden kanske?

Gjorde almanackorna på denna sida förresten. Funderar på att beställa en till gymnasiet.

I adore it.

I love love love love love this sweater. I just ordered it from ginatricot. I chose the size XL because lately I've been lovin the "big sweater trend". Can't wait for it to come. I'm gonna live in it. I mean, picture this sweater with black shorts, trashed leggings and Doc Martens or Creepers. Aaah. COME TO ME NOW.

-


This time I actually didn't use my Promarkers.

Dreams


Lost myself again


-


upsidedown. like life.

Drawing Klara.


wrap me up


Right now;


Trying to draw Klara! FOLLOW ME ON INSTAGRAM! acidforunicorns@INSTAGRAM

help me up.


color the world for me


I like this drawing.

.

Ni som har provat att göra hår som inlägget under detta får gärna ta kort/skanna och skicka i en kommentar här. Skulle vara jättekul att se! Om jag får in några/tillräckligt många så gör jag ett inlägg och visar de ♥

For those who have tried to draw hair like the "post" below this: If you want to you can take a picture or scan it and send it in a comment to this post. It would be really fun to see! If I get in enough drawings I will make a new post and show them ♥

How I draw hair.

As promised. Sorry it's so late. This took like forever so I hope you atleast like it a little, haha ♥

Okey. First I start with drawing her face. Then I just sketch out some hair-"pieces".

Continue with the whole hair.

Ink it. I use a pen from Letraset. I really really like it.

Erase what you sketched.

Use a small fineliner for thinner lines on the hair. This takes forever and it's really boring, but the result is awesome. Be patient.

Lalala... This takes forever. I tell you.

Finally done.

Now I just color with some random color. I chose pink this time. Because it's awesome to have pink hair. Admit it.

As I said.. Color..


Now I take another fineliner and make thicker lines on some parts of the hair. This gives the hair more structure. Ofcourse you don't have to.

This is how it can look..

I wanted to draw some kind of bottom, so I just drew a sweater. I don't know why but this drawing reminds me of Harry Potter/Hogwarts. Hahaha, don't ask why.

So this is the finished drawing;

Take Aim


.

Idag lovar jag att det kommer upp en video ELLER en guide genom bilder, där jag visar hur jag ritar hår såhär;

wip


RSS 2.0