Det har kommit;



yey ♥

Ni känner inte mig.



Klart jag lägger ut detta Malin. Nejmen, tråkig lektion resulterar i.....


Drop The World






Älskar att ha iPhonen så man kan fota på lektionerna ♥ Min nya DROGLÅT förresten. Lyssna.

-


Jag. Hatar. Svenska. Folket.

Dagen;








Nu sitter jag och Malin i hennes husbil och gör läxor lyssnar på musik :D

Filmen..


Lolita




Inspirerad av DENNA bild.

Film kommer snart.

Ska försöka rita lite..


Kan Dee i Västerås.


Tavlan längst ner älskar jag. Ska önska mig den i julklapp.


Kan Dee (Sandra) är en av mina favorit konstnärer ever. Några av hennes tavlor säljs på Gallerix i Västerås, och jag var helt hyped för att åka dit, så jag kunde åka till Gallerix ♥ Jag köpte dock bara två vykort, sparar ju pengar till London. Det var helt underbart, dog lite.. Har ni något från Kan Dee shop?


Har en till långärmad tröja från Kan Dee, som är väldigt gammal.

Västerås.


Varit i Västerås hela dagen, hälsat på bror som flyttat dit. Nu är jag hemma, tankspridd och jävligt trött. Ursäkta språket.
Nu blir det sängen direkt.

Köpte akrylfärger och lite sånt, visar ordentliga bilder imorgon/idag! Måste ju säga förlåt för den usla uppdateringen de senaste dagarna, haft väldigt mycket att tänka på. Hoppas ni förstår. Godnatt ♥

kladd


köpte idag;


hell yeah



ful bild på mig + ful målning från bildlektionen idag!

jobba jobba


"skalet" jag beställde;


till min fina iPhone ♥

-


nu blire mys framför en gammal vhs-film, sen hem till malin.

"Sweet Lolita"


videon där jag ritar denna HÄR.

När jag la upp denna var det också en dålig bild, men här är en bättre.

Miku Hatsune


Ritade denna för ett tag sedan, mest för kul.  Tror inte jag lagt upp den innan, OM jag har kan ni väl skriva en kommentar och säga det? ♥

bättre bilder;


videon där jag ritar denna HÄR.

videon där jag ritar denna HÄR.

videon där jag ritar denna HÄR.

När jag la ut dessa teckningar såg man knappt vad bilderna skulle förestålla. Dumma mobilkamera. Aja, här är bättre bilder!

We're all mad here.




För att se videon där jag ritar denna, klicka HÄR.

 


...




inte så verklighetstrogen men jag gillar den ändå. på något sätt.

iPhone


Gud. Fick en vit iPhone helt oväntat av min pappa idag. Blev så sjukt paff. Mitt abonnemang går ut snart, och tydligen var det bra pris på den! Har gått runt och sagt att jag vill ha en iPhone så länge nu, och nu har jag äntligen en ♥ Tack finaste pappa!
Ska beställa skal/klistermärken/vadmannuskakalladet det första jag gör imorgon. Först, en välbehövd sovmorgon.

Någon som vill spela mot mig på wordfeud? Kommentera ditt namn så addar jag dig :)

Fredagkväll-till-natt;



skillad syster man har

gjorde en arbetsuppgift som hon ska ge till eleverna på måndag (hon är bildlärare). haha, hon ska visa de för typ alla D: dör.





blev inte nöjd alls. gud, kan inte rita kläder på en normal-stor-människa. är så van med mina långa och smala "modeller".. menmen! övning ger färdighet.

Are you mad?




Ritade av denna HELT från en redan existerande bild. Den är inte klar än, som ni kanske ser.. Ska lägga till ränder samt färglägga. Funderar på att färglägga med vanliga färgpennor istället för Promarkers? Vad tycker ni - med Promarkers eller med vanliga färgpennor?

Bilden. Vet inte vart den ursprungligen kommer ifrån, hittade den på weheartit. ALL RÄTT TILL DEN URSPRUNGLIGA KONSTNÄREN.

Torsdag.




Köpte lite nödvändigheter också, fick tydligen ett luktprov av Rihannas parfym med, märkte jag när jag kom hem. Hah.

tråkig lektion.



woho


efter skolan åker jag och ↑ och
ser på bio.

Vilken är finast?



↑ här ser ni adressen också.


Haha, är lite amatör-aktig på detta, men dessa skal gjorde jag idag. När jag får min ipod touch ska jag definitivt beställa något i denna stil. Vilken av dessa tycker ni är finast? Vilken skulle ni beställa?
Om jag beställer kommer jag göra mycket nogrannare.



Var och shoppade med Malin och Lewis efter skolan. Lovade mig själv att inte köpa någonting, men jag är ju som jag är. Slutade med att jag köpte ett linne (lite magtröje-stuk) som var på rean samt ett par midjeshorts som passar perfekt på! Är väldigt nöjd.

Just like you.



Nu;

Nä, idag har det varit en segdag. Ska mysa ner mig med katten nu framför en film. Gossip Girl blir det, tror jag.
Lite tid med min nya vän - Matildas tv som jag har medan hon är i England.



Oredigerade bilder. Redigeringsprogrammet samt mailen (har mitt lilla komplicerade sätt att fixa dom där sakerna på..) krånglar, så bare with me.

Just det. Här är min weheartit till dig som frågade ♥ HÄR

igårkväll

















it's not a personal blog.






Dessa kort köpte jag för tio kronor styck, kap. (förutom en, som är ett vykort från London)

en namnlös teckning




Vad tycker ni? Själv vet jag inte om jag "gillar den jättemycket" eller "gillar den sådär". Haha.. Problem här!

Canon eos 1000D



Någon bad om att få se en bild där jag inte har redigerat. Just på denna redigerade jag inte alls mycket, bara gjorde den svartvit och förstärkte färgerna lite. Denna bild är också väldigt gammal, men jag hoppas det hjälpte!

I Will Follow You Into The Dark


Väldigt ovanligt att jag lägger ut en bild på mig själv frivilligt. Stolt eller.

Someday you will die.



let me in



Utökning i filmhyllan. Jag verkligen älskar filmer. Plånboken svider lite nu.


Detta har jag hållt på med hela kvällen känns det som. Plugg plugg plugg. Har ett prov imorgon.
Usch, allt jag kan tänka på är hur mycket annat roligare jag kunde ha gjort under den här kvällen istället för att plugga på saker man inte ens kommer minnas om några månader. Känns verkligen som bortslösad tid.
Men.. Vad gör man inte för att försöka komma in på det gymnasium man vill? Gud, vill bara söka och börja på världens bästa gymnasium nu nu nu. För er som har frågat, och det har några faktiskt, så ska jag söka estetiskt program. Det finns ett gymnasium som verkar perfekt, med inriktning design-textil. Där får man lära sig allt inom modedesign, vilket är precis vad jag hade tänkt mig. Men jag velar också mellan att välja något med mer konst-inriktning, då jag är väldigt intresserad av att utveckla mig inom det också.. Hm. Vi får se hur betygen blir helt enkelt och hur tuff konkurransen blir. Nu känner jag att detta blev ett väldigt svart och dystert inlägg, ursäktar för det. Nu ska jag fortsätta plugga lite och sedan se The Mentalist, favoritserien. Ni får ha det så bra nu då. Hejdå.

förbannad.

Måste ta upp en sak nu. Ser sjukt många personer som lägger ut teckningar på internet, som är direkt kopierat av MIG. Varför kopiera någons stil HELT när man kan komma på eget? Att inspireras är helt okej, been there done that, men att kopiera rakt av är helt enkelt jävligt respektlöst. Nu är jag speciellt förbannad på en speciell person, men det finns sjukt många där ute som gör samma sak.
Det är respektlöst. Jag har suttit i timmar och tecknat just det där motivet, just de där kläderna, just den där kroppen, så kommer DU och ritar av en exakt likadan kropp, gör exakt likadan och säger sen att det är DU som kommit på den. Liksom, hur fucked up är inte det?! Har du ingen jävla respekt i kroppen?! Blir så jäkla sur på personer som denna.
Sjukt många ritar exakt likadana kroppar som jag gör till mina "mode-skisser", fine, det är okej, jag har tillochmed gjort en tutorial, men när man sen börjar rita exakt likadant hår, exakt likadana kläder, exakt likadant hårband, nej då jävlar, där tar det STOPP. Hitta på något eget istället.

Är rädd att folk kommer börja tro att det är jag som kopierar andra snart. Det var JAG som kom på och utvecklade denna stil, sen kommer massa copycats och bara ritar av rakt av, och nämner inte ens att de fått massssooor av inspiration från mig.
Nej. Usch. Blir så jäkla less. Det är i sånna här stunder man bara vill lägga ner tecknandet. Så jävla respektlöst.

Och ja, detta blev ett riktigt argt inlägg, där jag svär mycket, men åh jävlar vad sur jag är nu. (orkar inte leta efter stavfel)

oh depressing monday







en vanlig söndag.

Usch vad jag hatar söndagar. Just denna söndag har jag städat. Efter det tog jag en lång dusch med hårinpackning och nu ska jag mysa ner mig med denna film. Började se den igårkväll men var så trött så jag somnade istället. Söndagar är till för att ta igen sig, eller vad tycker ni? Imorgon är det skola och jag har varit förkyld (ont i halsen och hostar) i ungefär fyra dagar nu.. Åh jag orkar inte.
Titta på trailern och njut.

Köpte igår;



Tröjan är mörkare dock.

Fredaaaag.





Gör typ en konstig min här, men jag gillar bilden så den får läggas upp här.





Okej.. Bilden till höger är hemsk, men jag bjuder på den antar jag. Aja. Någon undrade om jag kunde lägga ut mer bilder på mig själv.. Trivs inte framför kameran men w/e. HÄR HAR NI.


Efter en kall dag på Södersved (orkar inte berätta vad det är för någonting..) så blev det lite shopping följt av molnskådning på skolgården med Malin. Efter det blev det en konst-verkstad (=jag och Malin sitter och tecknar med våran bildlärare, men det var chill..), samt lite stjärnskådning på skolgården. Vi tillbringar vår fredagskväll på skolan, how fucked up is that? ♥

Köpte en svart basic t-shirt och en mysig stickad tröja på H&M idag, visar dom imorgon! Just nu är jag så trött att jag håller på att somna framför datorn.. Klockan är snart halv ett.. Hm.. Förstår inte hur jag orkade vara uppe till fem vissa nätter, på sommarlovet då.. Skolan gör en trött helt enkelt. Imorgon har jag lite saker att göra, mindre roliga kanske.. Matte och städa. Fun! Nu säger jag godnatt.

en till video.


the making






little birds





You don't know



sitter just nu på bildlektionen, gör min "mapp". eftersom jag inte bloggat på väldigt länge tänkte jag visa vad jag håller på med.. vad tycker ni om den? ska ta hem och färglägga med Promarkers ^^ (det står baklänges, ska stå "Believe")

RSS 2.0