NY BLOGG

HÄR ÄR MIN NYA BLOGG.

Kommer inte uppdatera här mer.

-

Tar en behövlig bloggpaus. Har ändå inget att blogga om. Har ingen lust. Försöker utnyttja allt annat här i livet. Vi får se när jag börjar blogga. Ta det lugnt, blir nog inte mer än en vecka eller så.

VIKTIGT.

Jag ska byta blogg såfort som möjligt. Jag har precis tagit beslutet att sluta på en hemsida som tagit upp stor del av mitt liv och känner därför att jag vill börja om på nytt med bloggandet. Det kommer fortfarande vara vanlig bloggning, bara kanske lite lite annorlunda och lite lite oftare. Länk kommer när jag är helt klar.

Varför? Jo, jag hatar namnet seriouslife.

-

Minneskortet till kameran krånglar, så videon blir försenad. Vet inte när, men ska göra den.

vad...

Okej. Innan måndag så ska jag göra en ny video. Men jag har ett problem. Vad ska jag rita? Säg förslag så väljer jag något. Vill helst börja ikväll så kommentera sneela ♥ Det kan vara tutorials eller vad som helst! Inga förslag är konstiga.


fyller ut med en bild som jag hoppas att jag inte visat redan. om jag har det ber jag om ursäkt, haha.

jag vet inte.


inspirationbook.

Kommer ni ihåg denna som jag skrev om förut? Ville bara tipsa om detta igen. Om du behöver inspiration, ta fram massa tidningar och klipp ut och klistra. Om du samlar allt i en enda bok blir det enklare. Jag kan få väldigt mycket inspiration av att titta i min "inspirationsbok". Ett tips bara!några sidor ur min.

Nu ska jag nog ta och klippa och klistra in lite nytt från den här "marie claire RUNWAY" tidningen jag köpte för ett tag sedan men inte rört än..

Som att jorden går runt solen.


HITTA PÅ NÅGOT EGET.


Sånt här gör mig så jävla förbannad. Ja, jag svär nu. För jag är så jäkla arg. Den här tjejen har ritat av så himla många av mina bilder. Jag har kommenterat och sagt åt henne att sluta, men hon fortsätter. Blir så sur. Är inte denna liiiiiiiiiite lik min teckning? Dör. BLIR SÅ JÄKLA PISSED. Om man ens ska rita av någon ska man fan skriva det och LÄNKA till personen. SÅ JÄKLA LÅGT. Har fan inte lust att blogga nu. Skyll på idioterna som ritar av mig istället. Pft.


Och NEJ. Jag blir inte ett dugg smickrad av detta. Och till er som tycker att jag överdriver: Detta är absolut inte den enda teckningen hon ritat av. Alla teckningar på hennes blogg är kopior av mina och hon har inte ens nämnt min blogg. SKAFFA DIG EN EGEN STIL SÄGER JAG BARA.

my beloved.
inskannad. sketch#


Bra / Dåligt?

Jag har tänkt lite på att börja blogga om lite mer personliga saker också, inte bara lägga upp teckningar utan någon text. Det blir så himla tomt, men åandrasidan är det så jag tycker en teckningsblogg ska vara. Eller.. Nej det gör jag inte. Åh, haha. Nejmen. Det är ju kul om en blogg inte bara har teckningar utan lite annat också, men detta är ju liksom en teckningsblogg. Jag vet inte.. Vad tycker ni? Lite mer personligt (menar inte typ flera inlägg varje dag med typ: Åh nu har jag precis ätit lite pasta *visar bild*, snart ska jag bada!) eller som det är nu? Jag gillar båda förslagen så för mig spelar det ingen roll.


Vad tycker ni?

Provade att rita håret lite annorlunda. Vad tycker ni - ska jag låta det vara såhär eller ska jag göra linjer? Jag tycker det är fint såhär, men det skulle säkert vara fint med linjer också. Vad tycker ni?sketch#


new in.Jag älskar att köpa nya Promarkers. Haha ♥

sketch#


vad är felet?

Okej, detta ska då föreställa Violet från American Horror Story, men någonting gör så att det inte liknar henne.. Den är inte klar än, men någon som ser vad som gör att det inte liknar henne? Kan inte komma på det hur mycket jag än vrider och vänder på teckningen.
Aja. Det är ju mitt första blyertsporträtt någonsin så den är väl helt okej? Eller är den helt USCHHHUSCHUSCHH? Funderar faktiskt på att lämna håret som det är nu, tycker det ger teckningen det lilla "extra". Eller? Haha, åh, beslutsångest. VAD TYCKER NI?

RSS 2.0