tisdag.

var i en park i drygt två timmar. köpte glass till michelle. åkte tunnelbana. låg i gräset och "dog" med michelle medan mikaela spelade fotboll. underbart.



jag älskar dig ♥

måndag.

Spenderade dagen till ära med malin. vi köpte godis och åkte och handlade lite. det var välbehövligt och riktigt kul ♥
lovade mig själv att inte köpa något, men det blev lite iallafall.. jag som skulle spara till london? många nya ord uppfanns och vi har märkt att vi säger och tänker samma saker väldigt ofta..
imorgon ska jag till stan och passa michelle när mikaela spelar fotboll. ska bli riktigt kul det med hoppas jag!
nu har jag läxor och städning att ta tag i.. how fun?




-

lite bilder från min dag idag och vad jag köpt kommer upp lite senare, har lite läxor och städning att göra först! har också en awesome idé till en teckning som jag hoppas kommer visas här snart!

...



vet inte om jag ska fortsätta med denna.. inte så nöjd. vad säger ni?

audrey hepburn.



såhär blev det..




vad tycker ni?

these walls don't lie



såhär grå, vit och tråkig var min vägg för några timmar sedan. har gjort om den helt nu. nöjd är bara förnamnet. fast om jag känner mig själv så kommer jag ändra mig om någon månad eller så, men jag lämnar det tills när det inträffar. vad säger ni - vill ni se hur resultatet blev? vet att ingen kommer kommentera och att jag förmodligen ändå lägger upp bilderna, smart.

there's a world war in my head



I'm not a fan





blivit mycket teckningar på sistonde.. bra eller dåligt? själv älskar jag det, inspirationen är på topp!

dirty little freaks





take a break


vill ni se den färglagd sen?

uppsnärjd i det blå




Rörvattnet 2011


























hemma.

gud så skönt.. är dötrött. precis duschat, kan ju säga att det känns som en lyx just nu.. bilder kommer imorgon/idag, hur man nu vill skriva det.

the life I live




borta

kommer åka och vandra med åttorna (hurray...) måndagmorgon - torsdagkväll. inget internet. bara så ni vet.

like this




fredag.




en dag.













haha, vet inte vart jag hade handen..
men iallafall. provade en jättefin långklänning som jag ångrar att jag inte köpte.

...

skulle ni vilja höra en "berättelse"? den är nog inge bra, men iallafall?

come on baby




vad tycker ni?

dåligt...

förlåt, har inte uppdaterat bra alls.. är sjukt trött bara.
lovar att visa hur teckningen blev senare ikväll eller imorgon! promise.

da-da-dam



ni får se hela när den blir klar..

lördag




jaha.. hur ska man förklara detta? för ett tag sedan tog våran bildlärare några teckningar av oss till typ någon utställning. vi glömde helt bort det sedan, men min bildlärare ringde upp mig och malin igårkväll och sa att vi fått något hedersomnämnande.. typ. så vi åkte dit idag och fick diplom och ett konstverk typ, haha..
(mina teckningar är de tre högst upp) gud så fula två av dom är..

haha, de var helt sålda på teckningen längst upp till vänster.. ♥

love last long




ramones


torsdag.


haha.. mobilbilder är bättre än inget, eller hur?

i can't stop




Ska jag fortsätta rita såna här lite då och då?

inte min dag.

sur. hemsk dag. hata.

polyvore-collage




ibland frågar du för mycket.


tröja - monki.com , shorts - hfm.co.jp , skor - my-wardrobe.com , väska - net-a-porter.com , ring - forever21.com

.

förlåt för typ ingen uppdatering. är sjukt trött idag, skippade träningen. ska sova snart.

älskar.


tröja - idontlikemondays.us , shorts - runwaydreamz.com , skor - desireclothing.co.uk

söndagen.

skulle lagt ut det här inlägget igår, men blogg.se ville inte samarbeta. aja, det funkar ju nu så.




fina syskon man har...



vilken är finast?



själv gillar jag den första mest. utan tvekan.
det är viktigt att jag får veta, haha.

-



just nu sitter jag i sängen och färglägger denna som jag började med för ett tag sedan. när den är klar, vill ni se den då? vet inte om jag gillar den. inte än.
"budskapet" är väl ungefär att man inte alltid ser vad en människa tänker, tycker och känner på utsidan. eller hur den personen mår.

-


Svar: Började teckna när jag var runt elva/tolv skulle jag gissa på.. Men har alltid gillat att rita som liten också.
Haha, så fint som mig.. Beror på hur mycket man ritar.
Kan jag säkert, bara det att jag är mindre bra på att rita riktiga människor..
Har provat att rita en kille en enda gång, dock var det manga. Så, nej :)



Svar: En hel dag med Håkan helt klart.
Det andra är privat. nah, just kidding.



Svar: Ja, men förstår ingenting av det.. Haha, följer bara en person and that's it.
Nej, det har jag inte.
Öva, öva, öva.

det visste alla redan





vad tycker ni om höft-piercingar? själv tycker jag att det är väldigt snyggt och skulle faktiskt kunna tänka mig att skaffa lite senare, när jag blivit äldre.

städa.


kom hem från dansen för ett tag sedan. har dammsugit. ska fortsätta plocka undan alla kläder som ligger utspridda lite överallt, efter det måste jag köpa spotify. haha.
inte så speciell dag. men helt okej.

gave up


linne - h&m, shorts - gbyguess.com, skor - ssense.com, väska - tillys.com, ring - welikefashion.com, glasögon - jackwills.com, nagellack - asos.com

-


har nu skaffat något som heter bloggbetyg. gå in här och ranka min blogg så blir jag glad.
haha, var tvungen att ge mig själv högsta betyg, även fast jag inte alls gillar min blogg sådär överdrivet mycket, som vissa andra. nej, nu ska jag inte vara dryg och allmänt störd.

riktigt konstig dag.

gått och varit hungrig hela dagen, även fast jag ätit mer än vanligt.
varit arg och irriterad ena sekunden, för att en sekund efter känna glädje.
avskytt, verkligen avskytt, en person, men kunde verkligen inte visa det.
älskar skins. önskar livet var så på riktigt. fucked up.

.


polyvore

detta ska va jag.



linne - matildas, h&m

passa pååå

finns det någonting du vill fråga mig om mitt liv/mitt tecknande/min inspiration/min familj/mitt liv eller vad som helst? Fråga! ♥

-


linne - dellas.com, skor - jades24.com, jacka - hm.com, shorts - net-a-porter.com, nagellack - asos.com

så deprimerande

det bara öser ner snö och regn, gjort det hela dagen.

blow


av mig.

Det var ganska enkelt egentligen. Hur snabbt man kunde försvinna. På några sekunder skulle man kunna slippa allt det där man så länge avskytt. Om man bara ville och hade modet, skulle man faktiskt kunna genomföra det många fruktade mest av allt. Döden.

Folk sa alltid goda saker om Signe. De berömde henne konstant för hennes unika personlighet. Många avundades hennes sätt att kunna beskriva känslor och leva sig in i andras perspektiv.
Det de inte visste var att Signe inte alls var sådär duktig. Faktiskt, så var hon rena motsatsen.
Hon beskrev sig själv som ond, självisk och lat. Omvärlden såg henne annorlunda. Men å andra sidan så kände de henne inte. Inte på riktigt.
Vinden blåste hårt. Den drog med sig allt som Signe burit inom sig. Det kändes skönt tyckte hon, att känna sig hemma för en stund. Det var inte ofta Signe trivdes och mådde bra, därför njöt hon när hon fick chansen.
Hamnen var överbelastad med båtar. Det var snart dags för båtsäsongen, då alla patetiska föräldrar släpade med sig sina tonåringar ut på sjön för att ”umgås”. Signe gillade inte ordet umgås, det gjorde henne illa till mods. Det måste nog berott på att Signes uppväxt varit så vardaglig och tråkig.
Varje fredagskväll hade Signe varit tvungen att stanna hemma. De åt middag tillsammans, hela familjen, annars fick Annika, hennes mamma, spel. Signe hade varit det enda barnet i familjen, vilket gjorde att Annika behandlade henne som en dyrbar skatt.
Annika kunde skrika i telefonluren till Signe att komma hem. Signe kunde vara timtals bort, och protesterat, men fick aldrig sin vilja igenom.
Hennes pappa hade varit alkoholist när han väl levde. Han gick bort när Signe var för liten för att ens kunna krypa, så det störde henne inte så mycket. Signe brukade fantisera om hur det skulle varit om hon haft en fadersroll att be om råd när hon växte upp, men kom alltid fram till samma slutsats. Det skulle inte förändrat något. Hennes mamma skulle ändå alltid varit lika körd som hon var.
Signe gillade att sitta på bryggkanten och doppa tårna i det kalla vattnet. Om någon enstaka båt passerade brukade hon ta kort på den.
En av Signes stora passioner i livet var att fotografera. Hon gillade att hon kunde förmedla sin egen livsbild utan att egentligen säga något, för det var någonting som Signe hatade, att prata inför folk.
Signe var tacksam att hamnens ägare lät henne besöka hamnen till sent på kvällen. Dit flydde Signe när hon helt enkelt inte orkade med livet och allt det tillförde.
Signe hade svårt att andas när den unkna lukten slog emot henne. Hon var van, hade lärt sig knepen för att få tillbaka syre som var någorlunda rent.
Annika låg på soffan, som vanligt, indränkt i sin egen spya. En flaska vodka vilade lugnt i Annikas hamn. Signe stannade upp när hon gick förbi. Hon sneglade mot sin egen mamma. Hennes älskade mamma. Signe kände sig illa till mods. Varför hade det blivit såhär egentligen? Annika som alltid varit så positiv och framåtgående. Nu skulle Signe göra allt för att Annika skulle bli som förut. Den manipulerande, städande galningen som Signe låtsats hata men innerst inne älskat som fan.
Dörren till hennes rum struntade hon i att låsa. Annika skulle ändå aldrig gå upp från den där jäkla soffan, det visste Signe. Så mycket som att ställa sig upp var ansträngande för hennes mamma och Signe fick alltid se till att Annika hade ett glas vatten och en hink bredvid sig.
När solen försvann från himlen och mörkret kikade in genom Signes fönster hade hon redan gått och lagt sig. Hon visste ju redan vad som skulle hända, hon hade varit med om det förut. Många gånger.
De dagar hennes mamma var som sämst kom de alltid fram.
Efter en sömnlös, lång och hård natt hörde Signe den lugnande signalen från hennes mobil. Alarmet hade blivit hennes räddning. Äntligen fick hon kliva upp och känna sig lugn och skyddad av solljuset som sipprade in genom hennes fönster.

När Signe som vanligt gick förbi Annika ansträngde hon sig inte ens till att slänga en blick på sin mamma. Hon visste ju redan vad hon kunde förvänta sig.
Signe gick alltid lite extra segt när hon skulle komma över skolgården till skolans dörrar. Hon ville verkligen inte dit, hon skulle hellre göra någonting som hon faktiskt njöt och blev glad av, som att sitta vid bryggan och kolla ut över det glittrande, stora havet.
En kall vind drog plötsligt hårt i Signe. En hemsk kyla svepte över henne. Hon huttrade till.
De var här.
Signe hade redan bestämt sig. Hon stod inte ut mer. Hon blev extremt äcklad av sin egen mamma, önskade henne nästan död. När De kom blev hon illa till mods och allt De viskade var bara för mycket. Signe fick höra allt. Exakt allt. Hur alla hatade henne, hur världen spottade på henne, hur hon skulle dö oälskad. Signe visste att hon inte borde lyssna, men det var svårt att få rösten ur huvudet när hon till viss del visste innerst inne att den var sann, att den talade sanning.
Kanske hade det som skulle hända den dagen inte inträffat om Annika hållit sig borta från drogerna och spriten, kanske hade det inte inträffat om Signes pappa var vid liv och kunnat hjälpa Signe, kanske inte om De börjat hälsa på. Vem vet egentligen?
En sak är säker. Ingen kom till Signes begravning. Iallafall ingen som kände henne. Inte på riktigt.


berätta.


Vad tycker/tänker/känner ni när ni ser mina teckningar? Berätta ♥

.


vill ni se den färglagd?

irriterad




blivit lite mycket teckningar på sistonde, men har inget annat att blogga om för tillfället.

-

precis kommit hem från dansuppvisningen - gick väl sådär, haha..
nu ska jag se saw.
kommer nog upp en teckning senare.

RSS 2.0